Apraksts
CLARIS Smart+ filtrs
Inteliģents ūdens filtrs ar papildu plusu
Kafijas sastāvā ir 98% ūdens. Tāpēc, lai baudītu tiešām izcilu kafiju, ir svarīga maksimāli augsta ūdens kvalitāte. CLARIS Smart+ no JURA ir revolūcija ūdens filtrēšanas jomā. Ūdens filtra tehnoloģija uzlabo kafijas automāta higiēnu, jau sākot ar ūdens tvertni. Izvēloties CLARIS Smart+ jūs uzlabojat sava kafijas automāta aizsardzību un drošību un paildzināt tā kalpošanas laiku, lai varētu ik reizi pagatavot nevainojamu kafijas tasi.
CLARIS filtra apakšā ir kapsula ar dabīgām aktīvajām vielām, kas stabilizē tvertnē esošo ūdeni un mazina kaļķakmens nogulsnes tvertnes apakšā. Tā pilnībā darbojas no dabiskās ūdens kustības tvertnē, kas nepārtraukti viegli plūst cauri kapsulai bez ārēja enerģijas avota vai īpaša mehānisma. CLARIS filtra augšā, tāpat kā līdz šim, ir jonu apmaiņas sveķi un aktivētā ogle ar augšupplūsmas principu, kas attīra ūdeni precīzi nepieciešamajā daudzumā, lai iegūtu nevainojamu kafijas tasi.
Pateicoties RFID tehnoloģijai, automāts arī atpazīst, vai ir ievietots filtrs, un automātiski pārslēdzas attiecīgajā režīmā. Tas nepārtraukti seko līdzi filtra lietošanai un informē lietotāju, kad filtra resurss ir izmantots. Tas ne tikai padara filtra maiņu vēl ērtāku nekā līdz šim, bet arī ļauj CLARIS Smart+ darboties ar maksimālu efektivitāti.
Vēl labāka higiēna un tīrība
CLARIS Smart+ dabīgu aktīvo vielu kapsula papildina praksē pārbaudīto augšupplūsmas principu, kas attīra precīzi tik daudz ūdens, cik nepieciešams kafijas pagatavošanai. Un kāds tad ir pluss? Pateicoties ūdens dabiskajai kustībai, tas nepārtraukti plūst cauri kapsulai un tiek stabilizēts saskarē ar to. Rezultāts – mazāk kaļķakmens un maksimāli tīra ūdens tvertne.
Piemērotas visu veidu krāna ūdenim
Pateicoties inovatīvajai formulai, filtrs ir piemērotas krāna ūdenim it visur pasaulē. Augsti efektīvās granulas nepārtraukti samazina kalcija karbonāta daudzumu līdz optimālam līmenim (pat ja ūdens cietība ir zema) un vēl efektīvāk nekā līdz šim samazina visu kaitīgo un garšu bojājošo vielu, piemēram, hlora, saturu ūdenī. Tās saglabā svarīgos minerālus, kas palīdz nodrošināt garšu. Kalcija karbonāta līmeņa stabilizēšana ūdens tvertnē apvienojumā ar efektīvu filtrēšanu kafijas pagatavošanas laikā nodrošina optimālu higiēnu un ūdens kvalitāti, ļaujot iegūt perfekti aromātisku kafiju.
Automātiska filtra atpazīšana
JURA izmanto modernu RFID tehnoloģiju, lai filtrs un kafijas automāts varētu sazināties savā starpā. Katrs ar Inteliģento ūdens sistēmu (I.W.S.®) aprīkotais kafijas automāts atpazīst, kad ir ievietots filtrs, automātiski pārslēdzas uz filtra režīmu un sāk skalošanas procesu. Kad filtra resurss tuvojas beigām, automāts atgādina lietotājam, ka nepieciešams nomainīt filtru. Ja filtrs netiek nomainīts, automāts aktivizē atkaļķošanas režīmu. Pēc noteikta lietošanas laika lietotājam tiek prasīts veikt automāta atkaļķošanu. To var darīt tikai izņemot filtru, lai izvairītos no lietotāja kļūdas riska pārpratumu rezultātā.
Palutiniet sevi un savu JURA automātu ar CLARIS Smart+ un pārliecinieties par tā daudzajām priekšrocībām! Piedāvājam trīs filtru komplektu par īpaši izdevīgu cenu. Atklājiet unikālu higiēnu un patiesi izcilu kafiju vēl nebijušā līmenī.
Filtra kapacitāte
CLARIS nodrošina ideālas kvalitātes ūdeni nevainojamiem kafijas dzērieniem. Filtra kasetnes kapacitāte ir atkarīga no ūdens cietības.
- 1-5° dH: līdz 65 l
- 6-10° dH: līdz 60 l
- 11-15° dH: līdz 55 l
- 16-20° dH: līdz 50 l
- 21-25° dH: līdz 45 l
- 26-30° dH: līdz 40 l
Nemainīgi perfekta kafija, pateicoties TÜV sertificētai higiēnai
TÜV Rheinland, neatkarīga starptautiskā testēšanas organizācija, saskaņā ar saviem stingrajiem kritērijiem sertificējusi JURA kafijas automātus, atzīstot tos par ļoti higiēniskiem. Tas pierāda, ka JURA apkopes produkti, kas precīzi izstrādāti, lai būtu efektīvi elektroniski vadītās programmās, katram JURA kafijas automātam garantē TÜV sertificētu higiēnas un tīrības līmeni.
Kaļķa nosēdumi rada traucējumus un maina garšu
Karsējot ūdeni, veidojas kaļķa nosēdumi. Kaļķa nosēdumu sašaurinātas caurulītes ne tikai palēnina karsēšanas procesu un tādējādi patērē vairāk elektrības, bet var pat pilnībā bojāt automātu. Kaļķa nosēdumi negatīvi ietekmē arī pašu kafiju. Lai gan neliels kalcija karbonāta daudzums kafijas garšai ir pat nepieciešams, tomēr, ja tā ir pārāk daudz, ūdenim rodas nepatīkama pēcgarša un kafijas aromāti nevar pienācīgi izdalīties, daļēji pie tā vainojamas ūdens temperatūras svārstības.