Apraksts
Divfāžu atkaļķošanas tabletes
Kaļķa nogulsnes ir visu kafijas automātu lielākais ienaidnieks.
Lai pagarinātu savu kafijas automātu kalpošanas ilgumu, JURA ir izstrādājis divfāžu atkaļķošanas tabletes, kas saudzīgi atbrīvojas no kaļķa nogulsnēm, vienlaikus aizsargājot jūsu kafijas automātu.
Atkaļķošana divās fāzēs
Īpaši JURA kafijas automātiem izstrādātajām atkaļķošanas tabletēm ir optimāls šķīšanas ilgums, tās rūpīgi un efektīvi atbrīvojas no kaļķa nogulsnēm un nodrošina ilgstošus rezultātus.
Atkaļķošanas process tagad norit divās fāzēs.
• Pirmā fāze: rūpīgi atbrīvojas no visām kaļķa nogulsnēm kafijas automātā.
• Otrā fāze: hermetizē šķidrumu sistēmu un ilgstoši pasargā caurules un termobloku no korozijas.
Tikai oriģinālās JURA atkaļķošanas tabletes garantē nevainojamu higiēnu un aizsardzību. Mūsu aizsargformulas ir rūpīgi izstrādātas, lai būtu piemērotas JURA kafijas automātu procesiem un materiāliem.
Nesatur fosfātus
JURA jau ilgstoši raksturīga izteikta atbildība par vides aizsardzības jautājumiem un ilgtspējīgu resursu un enerģijas patēriņu. Tādēļ JURA oriģinālās atkaļķošanas tabletes nesatur fosfātus. Optimizētā formula nodrošina TÜV sertificētu higiēnas līmeni, vienlaikus pasargājot vidi un ļaujot pagatavot nevainojamu kafiju.
Konsekventi ideāla kafija, pateicoties TÜV sertificētajai higiēnai
JURA kafijas automātus par ļoti higiēniskiem ir atzinusi neatkarīgā starptautiskā testēšanas organizācija TÜV Rheinland atbilstoši saviem stingrajiem kritērijiem. Tas pierāda, ka JURA apkopes līdzekļi, kuru formulas ir precīzi izstrādātas, lai nodrošinātu efektivitāti ar elektroniski vadītām programmām, garantē TÜV sertificētu higiēnu un tīrību katram JURA kafijas automātam.
Kaļķakmens izraisa kļūmes un pasliktina garšu
Kaļķakmens nogulsnējas, sildot ūdeni. Kaļķakmens sašaurinātās caurules ne tikai palēnina sildīšanas procesu un tādējādi patērē vairāk enerģijas, bet var pat izraisīt aparāta pilnīgu salūšanu. Kaļķakmens arī negatīvi ietekmē pašu kafiju. Kaut arī neliels kalcija karbonāta daudzums ir būtisks kafijas garšai, tomēr pārāk liels daudzums piešķir ūdenim nepatīkamu pēcgaršu un novērš kafijas aromātu veidošanos, ko daļēji izraisa svārstīgā ūdens temperatūra.